24. Říjen 2017 - 11:22

Autor Téma: Princ Jasoň  (Přečteno 7655 krát)

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Princ Jasoň
« kdy: 7. Květen 2010 - 22:22 »
Tak jsem se pomalu dostal k tomu, abych si zahrál, dneska tedy jen malinkou chvilinku, ale budu určitě pokračovat. Textovku Princ Jasoň - autorem je Lisiak4, kterýžto mi poslal verzi jak pro Amigu, tak pro PC a já si z toho jeho Pythonu udělal hezky verzi pro Maca :)



A samozřejmě je tu verze pro Win ke stažení, http://panprase.cz/download/jason.rar.
« Poslední změna: 7. Květen 2010 - 22:37 od panprase »
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #1 kdy: 9. Květen 2010 - 11:29 »
Mistic JOE mi pomohl rozběhat verzi pro Amigu. Bez něho bych to nedal.

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #2 kdy: 25. Květen 2010 - 13:07 »
No hele Lišáku, tak jsem to začal hrát, ale na můj vkus je tam až příliš smrtí a hrát to dokola? Už mne to moc nebaví, od začátku a zase od začátku :-)
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #3 kdy: 26. Květen 2010 - 00:56 »
Je 61 místností a z nich asi tak ve 13 můžeš prijít o život :) A použitim jedné věci taky o nej prijdeš. Je to opravdu hodně? Já nemůžu posuzovat jak jsou na tom ostatní textové hry :) Máš pravdu, je to na palici když musiš pořád něco opakovat. Prošel jsem si tím. Při cviku se to ale dá celkem rychle klikat. Větší problém mi ve hře dělalo přijít na to jak to dohrát, než počet smrtí  ;)

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #4 kdy: 26. Květen 2010 - 08:12 »
Mno jak se to veme, smrti fajn, ale lepší by bylo kdyby to umělo load/save :-) přeci jen jsem už starý pán, pamět mi neslouží dobře a toho času také není nazbyt...
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

misticjoe

  • Globální Moderátor
  • Mladší člen
  • *****
  • Příspěvků: 68
  • www.amiga.cz
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #5 kdy: 1. Červen 2010 - 10:18 »
Tak si zahraj verzi pro Amigu a používej Save/Load state v UAE, ne?
Občasný programátor textových her, které nikdo nehraje, ale vůbec mi to nevadí :-)

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #6 kdy: 1. Červen 2010 - 14:18 »
I to mne napadlo, no už jsem to skoro dohrál. Jen jsem umřel na konci a teďko na to nějak nemám čas...
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #7 kdy: 31. Červenec 2010 - 12:54 »
Na Textovky.cz je v seznamu Princ Jasoň (DOS) verze. Spustil jsem si to a nemá to nic společného s verzi PMD. Asi by to chtělo nejak odlišit, že se jedná o jinou textovku :). Když už autor použil stejný název (porušení autorských práv - tohle mé prohlášení berte s nadhledem :) ). A odkud víme, že je to Princ Jasoň a né jen Jasoň? Ja při spuštění téhle textovky nejak nenašel její pojmenování a soubor se jmenuje Jason. A nějak jsem se ve hře nepohl při pár pokusech v ní zadat nějaký příkaz, který by mi to vzalo :).
« Poslední změna: 31. Červenec 2010 - 13:42 od Lisiak4 »

KaiN

  • Starší člen
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #8 kdy: 31. Červenec 2010 - 13:46 »
V tom Jasoňovi, tam lze snad zadat jen jeden jediný příkaz, ne?  ;)

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #9 kdy: 31. Červenec 2010 - 14:57 »
Já bych chtěl poopravit své tvrzení o nefungování žádného příkazu, takže nenašel jsem druhý příkaz, který by mi fungoval :).

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #10 kdy: 31. Červenec 2010 - 17:17 »
Tak jsem opravil název, jmenuje se to jen Jasoň a je tam opravdu ale jen jediný příkaz. Zábavné...
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #11 kdy: 31. Červenec 2010 - 17:41 »
Díky :) ...Jasoň - Velmi krátká textovka z popraviště  ;D

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #12 kdy: 24. Říjen 2010 - 13:07 »
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak ve WinUAE rozchodit toho Prince Jasoně v ADF, který je ke stažení na textovky.cz? Při spuštění na běžné A1200 naskočí úvodní obrázek, po jeho odkliknutí se rozbalují soubory, ale vše skončí chybovou hláškou. Asi se tam musí poštelovat něco kolem RAM nebo hard-disku, ale to bohužel přesahuje moje minimální znalosti Amigy. Díky předem.

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #13 kdy: 24. Říjen 2010 - 16:48 »
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak ve WinUAE rozchodit toho Prince Jasoně v ADF, který je ke stažení na textovky.cz? Při spuštění na běžné A1200 naskočí úvodní obrázek, po jeho odkliknutí se rozbalují soubory, ale vše skončí chybovou hláškou. Asi se tam musí poštelovat něco kolem RAM nebo hard-disku, ale to bohužel přesahuje moje minimální znalosti Amigy. Díky předem.

Ahoj, musíš mít k dispozici 11 MB RAM. Doporučoval jsem změnit popisek viz diskuze zde:
http://textovky.panprase.cz/index.php?topic=53.30

Kdyby si měl zájem o verzi pro PC je ke stažení zde (nahoře pod prvním příspěvkem).

Přeji příjemné hraní  :)
« Poslední změna: 24. Říjen 2010 - 16:54 od Lisiak4 »

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #14 kdy: 27. Říjen 2010 - 12:10 »
Hru už se mi ve WinUAE podařilo spustit (model A4000), ale asi je pořád něco špatně. Nejsem schopen sebrat, položit ani prozkoumat jakýkoliv předmět.