12. Prosinec 2017 - 18:45

Autor Téma: Kral Jister 3  (Přečteno 7591 krát)

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 128
    • Zobrazit profil
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #30 kdy: 9. Září 2014 - 21:27 »
V příloze.

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #31 kdy: 10. Září 2014 - 07:27 »
Aha vyzerá to podobne akov trojke, diky :-)

buffy

  • Mladší člen
  • **
  • Příspěvků: 63
    • Zobrazit profil
    • TEXTOVKY.CZ
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #32 kdy: 12. Leden 2015 - 22:21 »
to jsou veci! kain vylezl! no ja tomu taky moc nedavam, ale potichu jsem pustil aspon jister3. doba jde dopredu, je treba to mit online :) ale je to javascript i sql free, tak to mozna pujde nejak zkonvertovat do winu.

jinak betatesteri!neodhalili jsme vsechny chyby. mnozi se mi dohrani s vice body nez je maximum :) kde je chyba?
buffy

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #33 kdy: 13. Leden 2015 - 19:07 »
Online je zloba, je treba to mat offline multiplatformove a synchronizáciu pozícii v cloude. Ale kto by to robil :-D

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #34 kdy: 13. Leden 2015 - 19:09 »
k tej konverzii možno by stačilo niečo ako http://www.exeoutput.com/ alebo http://wapache.sourceforge.net/ alebo https://code.google.com/p/phpdesktop/ uff :-)

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 128
    • Zobrazit profil
Re: Kral Jister 3
« Odpověď #35 kdy: 13. Leden 2015 - 20:16 »
mnozi se mi dohrani s vice body nez je maximum :) kde je chyba?
Tuhle chybu jsem reportoval přes formulář, když jsem to na podzim hrál. Bylo to na dvou místech, ale už si přesně nepamatuju kde.