21. Říjen 2017 - 23:20

Autor Téma: Horká vřídla Quilidaru  (Přečteno 1314 krát)

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Horká vřídla Quilidaru
« kdy: 22. Září 2016 - 09:52 »
Podívejte co sem našel - podle všeho to napsal ten to psal dva díly knihy Kladivo na čaroděje.

http://www.dousabel.cz/dsa/quilidar/quilidar.html
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #1 kdy: 29. Září 2016 - 09:57 »
Ty brďo, zvuková textovka pro nevidomé (myš a monitor netřeba :D ). To vypadá zajímavě a podle toho popisu to bude i docela rozsáhlé.

panprase

  • Administrátor
  • Superčlen
  • *****
  • Příspěvků: 565
    • Zobrazit profil
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #2 kdy: 4. Říjen 2016 - 19:19 »
Tak kam ste se dostali hoši já sem teda daleko nedošel.
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

SoulSoft

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #3 kdy: 19. Říjen 2016 - 10:54 »
Par otazok nez to skusim pre tych co to uz hrali:
- ako tam funguje ovladanie klavesnicou?
- je tam save/load pozicie?
- predpokladam ze ked vstupim do miestnosti znova tak sa popis slovne zopakuje zakazdym?
- je potrebne cakat kym program "dohovori" trebars popis miestnosti a az potom sa mozem hybat/reagovat?
- je inventar obmedzeny?

Omrkol by som to snad o vikende ked bude prilezitost.
-::<< Programator TextGame2 enginu v jave. >>::-

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #4 kdy: 19. Říjen 2016 - 14:04 »
- ako tam funguje ovladanie klavesnicou?
kurzorovymi sipkami vyberas, enterom potvrdzujes

- je tam save/load pozicie?
ano

- predpokladam ze ked vstupim do miestnosti znova tak sa popis slovne zopakuje zakazdym?
nie, musis dat rozhliadnut sa a vtedy sa precita/zobrazi

- je potrebne cakat kym program "dohovori" trebars popis miestnosti a az potom sa mozem hybat/reagovat?
nie, nemusis cakat

- je inventar obmedzeny?
neviem :)

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #5 kdy: 19. Říjen 2016 - 22:52 »
safra tak na 2plackach (win 10) ide bez problemov, na nb cista instalacia w10 nefacha, nespusti sa :(

SoulSoft

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #6 kdy: 20. Říjen 2016 - 20:45 »
Skus cez vlastnosti toho dsa.exe dat rezim kompatidebility na winxp sp3 alebo povolit admin pristup. Zvycajne to pomoze u tychto starsich programov. Konkretne toto je robene v delphi a to je uz odhadom tak 15 rokov stara vec.
-::<< Programator TextGame2 enginu v jave. >>::-

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #7 kdy: 20. Říjen 2016 - 21:24 »
to som skusil a nic, ako vravim na 2och inych to facha bez problemov. posobi to na mna akoby bol problem s inicializaciou zvuku :(



« Poslední změna: 20. Říjen 2016 - 21:44 od pedromagician »

SoulSoft

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #8 kdy: 25. Říjen 2016 - 20:26 »
Mozme spekulovat ked silou mocou chces poriesit ten divny windows. Napriklad v com je rozdiel medzi tymi verziami win10 kde to ide a touto verziou kde to pada? Program je to ten isty, kniznice fmod su tie iste. Fmod vola kniznice pre directx (obraz a zvuk) - to uz moze byt ina verzia na tych 2 plackach (to su ntb ci telefony?). Kazdy stroj moze mat inu zvukovku = ine ovladace a problem je mozno tam.

Nepomohla by virtualizacia s winxp/win7 a directx 9c?

To error okno uplne hore co je v pozadi tam nepisalo rozumnejsiu hlasku?
-::<< Programator TextGame2 enginu v jave. >>::-

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #9 kdy: 26. Říjen 2016 - 18:49 »
Tie 2 su desktop 10 prof. a ten nefungujuci je ntb 10 home. Je mozne ze su to tie ovladaca.

Kazdopadne dohrate :)

<spoiler>
"Haló! Slyší mě někdo? Já jsem tady. Nemůžete mi někdo pomoct z té židle? Haló..."
</spoiler>
« Poslední změna: 27. Říjen 2016 - 14:00 od pedromagician »

pedromagician

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 187
    • Zobrazit profil
    • pedromagician.com
Re: Horká vřídla Quilidaru
« Odpověď #10 kdy: 14. Listopad 2016 - 22:07 »
« Poslední změna: 14. Listopad 2016 - 22:19 od pedromagician »