24. Říjen 2017 - 11:12

Autor Téma: Princ Jasoň  (Přečteno 4165 krát)

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Princ Jasoň
« kdy: 1. Srpen 2010 - 15:40 »
Podařilo se někomu Jasoně pro Sharpa rozchodit tak, aby tam nerušily pozůstatky úvodní obrazovky?

solaris104

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 156
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #1 kdy: 1. Srpen 2010 - 20:50 »
No me to jede v pohode, nahraji primo jen hru do emulatoru pres otevrit a pak normalne funguje. Kdyz nahraji prvni obrazek a pak pres virtualni CMT dalsi cast hry, tak mi to nejede.

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #2 kdy: 1. Srpen 2010 - 22:33 »
To je divný. Mě to dělá tohle (viz přílohy):
(obr. 1) po té 20sekundové inicializaci se mi z toho úplně prvního textu ukáže jen kus, zbytek úvodní obrazovky zůstane nedotčený
a
(obr. 2) během hry tam pořád vidím zbytky textu v zelené barvě, kvůli kterým je to místy i špatně čitelné

solaris104

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 156
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #3 kdy: 2. Srpen 2010 - 07:31 »
Pouzivas posledni verzi emulatoru 0.097? Zkus si vymazat jeho konfiguarci a zkusit to znovu.

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #4 kdy: 2. Srpen 2010 - 10:40 »
Díky moc, přivedl jsi mě na stopu. Zjistil jsem přesně, které nastavení to způsobuje. Je to checkbox "Zapnout QD" v konfiguraci emulátoru, který musí být zaškrtnutý, jinak to dělá ty blbosti.

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #5 kdy: 4. Srpen 2010 - 18:50 »
A Jaký emulátor Sharpu používáte? Já našel jen jeden a ten byl pro nezakoupenou verzi časově omezen na pár vteřin. Takže jsem na Sharpu Princa Jasoňa neprošel :). Jen jsem se na nej ze zvědavosti alespoň koukl. I tak by mě asi zajímalo, jestli tam jsou stejné chyby jako ve verzi pro PMD 85. Tedy ze závažných asi jenom jedna na kterou i tak někdo snadno nenarazi :). Tedy když si koupíš oblek princa a pak projedeš přes potok tak oblek zas nemáš. Nevím, jestli je to chyba a nebo autoři šli až do takové hloubky, že si si jako ten oblek v potoku ušpinil a proto už proste nebudeš vypadat jako princ :).

mop

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #6 kdy: 7. Srpen 2010 - 13:18 »
Tedy když si koupíš oblek princa a pak projedeš přes potok tak oblek zas nemáš. Nevím, jestli je to chyba a nebo autoři šli až do takové hloubky, že si si jako ten oblek v potoku ušpinil a proto už proste nebudeš vypadat jako princ :).

Testoval jsem to ve verzi pro Sharpa a děje se to tam taky. Nezpůsobuje to řeka, ale jedna lokace v lese (tam, kde je napsáno "Větve vám rozdírají šaty"). Řekl bych, že je to spíš záměr než chyba.

Lisiak4

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #7 kdy: 7. Srpen 2010 - 17:48 »
Testoval jsem to ve verzi pro Sharpa a děje se to tam taky. Nezpůsobuje to řeka, ale jedna lokace v lese (tam, kde je napsáno "Větve vám rozdírají šaty"). Řekl bych, že je to spíš záměr než chyba.

Máš recht, testoval jsem verzi PMD 85 a je to stejný jako u verze pro Sharpa. Tak jsem rád, že jsem se u prince Jasoňa něčemu zase přiučil. Každopádně u verze pro Amigu a PC se může princ Jasoň promenádovat přes danou místnost i se šatama úplně bez problémů :). No nic, pokud bude nejaké příště tak to tam doplním.

solaris104

  • Plný člen
  • ***
  • Příspěvků: 156
    • Zobrazit profil
Re: Princ Jasoň
« Odpověď #8 kdy: 8. Říjen 2011 - 22:42 »
Tak jsem si take dohral Prince Jasone a musim rict, ze je to zajimava textovka. Bohuzel jsem obejvil par smycek pri mapovani, ale urcite stoji za zahrani. Puvodni PMD 85 verze se mi libi vice, nez pozdejsi predelavka na Sharpa, kde hrozne odflakli hudbu.