Přihlásit
Registrovat
Menu
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Diskuze o textových hrách
»
Všeobecná kategorie
»
Všeobecná diskuse
»
textovka prvnacek
textovka prvnacek
buffy
·
7 ·
9675
« předchozí
další »
Tisk
Stran:
1
buffy
Mladší člen
textovka prvnacek
kdy:
7. Listopad 2010 - 17:12
narazil jsem na textovky Prvnacek, ale bohuzel se mi to nepovedlo rozjet ani v dosboxu, takze jsem to do archivu zatim nepridaval. Kdyz tak na to mrknete.
http://www.bagr2.wz.cz/texty.htm
buffy
KaiN
Starší člen
Re: textovka prvnacek
Odpověď #1 kdy:
8. Listopad 2010 - 09:25
No, tak je to děláno v Borland Pascal 7.0, v grafickém režimu, a bohužel se ta grafika neinicializuje korektně. Zkoušel jsem předtím spustit univesa resp. univbe, ale nic se tím nezměnilo. Možná bude třeba to znova zkompilovat. V souboru ZDR.rar je sice pascalovský zdroják, ale chce to heslo. Nezkoušel jsem žádný program na zjištění hesla, tak kdyby to někdo zkusil a povedlo se, bylo by to fajn. Anebo, samozřejmě, zkusit autora. Mohl by jím být tento člověk:
https://www.cs.vsb.cz/katedra/lide-1/contactid_22/tomas-turecek.aspx
. Já to ale zkoušet nebudu, už jsem takhle pár lidí hledal a s jedinou výjimkou to nikdy nedopadlo dobře.
mop
Plný člen
Odpověď #2 kdy:
9. Listopad 2010 - 12:08
Nebude na vině spíš ten rezidentní prográmek CS-OK? Bez něj to šlape, akorát je nečitelná čeština u malého fontu, což se ale dá vydržet, protože většina komunikace probíhá ve velkém zeleném písmu v hlavním okně.
KaiN
Starší člen
Odpověď #3 kdy:
9. Listopad 2010 - 14:23
To je docela dobře možné, že se to spolu pere. Takže tím by byl problém víceméně vyřešen.
buffy
Mladší člen
Odpověď #4 kdy:
17. Listopad 2010 - 15:58
na tu cestinu jsem prisel taky, i na prejmenovany exac. bez cestiny to jde spustit, ale pak je otazka, zda prikazy nejsou treba taky v cestine. zkusim toho autora, diky.
buffy
mop
Plný člen
Odpověď #5 kdy:
3. Červen 2011 - 16:49
Zkoušel jste to někdo hrát? Posbíral jsem různé předměty v první místnosti, ale ven jsem se z ní nedostal. Netuším, jaký login a heslo zadat do terminálu.
mop
Plný člen
Odpověď #6 kdy:
5. Červen 2011 - 01:09
Problém vyřešen a hra pokořena. Kromě výše diskutovaného zádrhele s češtinou je to hratelné a dohratelné, takže Prvňáčka možno zařadit na textovky.cz.
Tisk
Stran:
1
»
Všeobecná kategorie
»
Všeobecná diskuse
»
textovka prvnacek
Search
Uživatel