Je to neuvěřitelné, ale scénář k druhému dílu jsem dokončil až dnes. Celý text dost drsně nabobtnal a nyní čítá cca 100 stran. Vzal jsem si k srdci rady všech diskutujících, hra je mnohem interaktivnější a s každou postavou lze konzervovat, je zde spousta potřebných i nepotřebných předmětů. Tradičně lze hru dohrát dvěma způsoby, buď sám nebo se sličnou indiánkou, pro pana Kaina zde mám ještě jednu neméně pěknou...
První díl nebyl těžký, i tak mi přišlo pár dotazů od hráčů, kteří si jí stáhli z mých stránek nebo z herních webů. Jsem rád, že i dnes hrají textovky lidi také mimo toto fórum, i kdyby potěšila jen jediného z nich, naše práce stála za to.
Do druhého dílu jsem zakomponoval mnoho z původně plánovaného třetího, takže Kroužící orel bude nakonec trilogie. Scénář budu postupně připravovat, ale asi až po táborech, které mě za necelý měsíc čekají. Po indiánské akci už mám připraven scénář s ruské občanské války a pak možná taky ze španělské, to ještě uvidíme.
Budu se snažit co nejlépe otestovat všechny alfaverze, už se nemohu dočkat, až vydáme tu plnou.
Kroužící orel