Diskuze o textových hrách

Kladivo bohů

Fern

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Sice to není psáno na Amize , ale můžete si ji zahrát na Androidu nebo ve Windows..  Před několika lety jsem se vrátil k programingu a tohle je zase jedna z věcí, kterou jsem dokončil.  Vydejte se do kovárny a zjistěte co se tam může dít...

Andoid
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romanpauschblacksmithery.kladivobohu&hl=cs

Windows
https://www.microsoft.com/cs-cz/p/kladivo-bohu/9nhwlx69lc2d?activetab=pivot:overviewtab

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Zkusil jsem verzi pro Win, přijde mě to děsně neintuitivní stran ovládání, jako plus je Windows Store, to jo.
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

Fern

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Zdravím, původně je to psáno pro mobil, konverzi pro Win jsem dělal později.. V podstatě se hra ovládá 6 písmeny, Víc intuitivnější už to u textovky nejde  :) Je tam i mapa, což moc často nebývá.  ;)  Děkuji za zprávu, příště se snad polepším.. ;)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No já v tom vidím ten problém, že to je jakože ovládaný "klávesnicí" a pak se musej hlášky odklikat myší. Třeba to jde odklepat nějak, ale nepřišel jsem na to. Pro příklad, prozkoumám trezor a tu hlášku pak musím odklepávat myší, zbytečně moc přehmatů z klávesnice na myš, myší samotnou to ovládat nejde. No a ještě tedy nejdřív musíš napsat I pro zkoumání, pak zadat číslo předmětu.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Na druhou stranu - je to první textovka, česká textovka v Microsoft Store :) což se cení.

pedromagician

• Globální Moderátor
  • Starší člen
    • Zobrazit profil
    • Pedro - blog
Pekne, na mna trosku tazsie ovladanie(hovorim o mobilnej verzii) ale pekne. Jedna technicka co to obnasa hodit vec na MS Store?
pedro.pohroma.de
txt.pohroma.de

Fern

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
zdravím a děkuji za příspěvky. Máte pravdu, že "šipka další" mohla být pro windows ovládaná třeba enterem.. příště se polepším ;-)

Co se týká vložení hry na winstore tak v první řadě mi to přišlo lehčí než na google play, ale při prvním vydání je třeba počítat s prvotními problémy a zamítnutími v rámci porušování zásad, o kterých ani nevíte. Aby to splňovalo PEGI od určitého věku, tak tam v podstatě nesmíte mít ve hře nic.. včetně úvodního obrázku kováře s dýmkou :-) Jinak musím říct, že jak  na google, tak windows je to "porod" alespoň první hra, než vůbec vygooglíte co s tím a v jakých formátech to odesílat. Naštěstí Visual Studio spoustu věcí připraví za vás.