Diskuze o textových hrách

Dobrodružství zchudlého šlechtice aneb hrdinná výprava za pokladem krutého draka

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Král textovek Petr Kain napsal v téhle zvláštní době bombastickou textovku, můžete si ji stáhnout a zahrát a vězte, že se budete královsky bavit.

http://www.textovky.cz/textovka/dechberouci-dobrodruzsvi-zchudleho-slechtice/
http://petr.kain.sweb.cz/
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

mop

• Plný člen
    • Zobrazit profil

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No jednoduchá není to ne. Ale dohráno...

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
panprese, to je taková černá můra každého tvůrce her. Člověk stráví hodiny a hodiny a dny a dny psaním, opravováním, zkoušením, každou chvíli je na pokraji nervového zhroucení, když to vyplivne zase nějakou chybovou hlášku, pak mu to konečně pošle a on? On po hodině ohlásí, že to má dohráno.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Ale prosimtě - byla to náhoda, že sem to dohrál, je spousta věcí co se dohrát nedá, i já mám nějaké nedokončené. Tohle byla ale boží věc, asi nejvíc dal zabrat ten zámek pak už to šlo samo.

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Tak schválně, dohrál to ještě někdo kromě Holyny? Co mop, stále zaseknutý na hradě?

mop

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Z hradu se mi dnes podařilo dostat, ale zatím nebylo moc času zkoumat vnější svět. Jsem na 53 bodech.

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil

pedromagician

• Globální Moderátor
  • Starší člen
    • Zobrazit profil
    • Pedro - blog
Dohrane uff. Hrad dal zabrat, ale zakerne bolo aj telefonovanie :) Tak si sa vyhrazal, ze ziadna grafika nebude o to vacsie prekvapenie bol zaver. Skvele :D
pedro.pohroma.de
txt.pohroma.de

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Gratulace.  :)
To je fakt. Ale s tou hudbou a videem jsem to dodržel. Takže 2/3 splněny, což je na mě dost dobrý.  :)

Kroužící orel

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • Šťastný statek
Moc děkuji za další parádní hru na neméně parádním TXT prostředí, zavzpomínal jsem si na Středozemskou trilogii, holt tenhle středověký a fantasy žánr se neohraje. Trvalo mi pár dní, než jsem jí rozlousknul, vždy jsem u tvorby Orla 2 chvíli hrál a parádně se bavil.

Hnedle první předmět, který jsem prozkoumal, mě málem přesvědčil, že hru napsal můj oblíbený Vlasta Vondruška, právo první noci si jak vidno užíváte oba. Parádně jsem se zasmál u ještěra, ten orel a pak ještě kroužící nebyl jen tak, což mi závěrečné bezva ASCII titulky jen a jen potvrdily a jak vidno, nehercoval jsem sám.

Největší problém byl v kapli, holt na nás rudochy soudruh PánBůh ze svejch vejšin parádně kálí a musel jsem ho moc prosit o ten nesmírně důležitý předmět. Ale nakonec se zadařilo, mám tady čerstvě vyškvařené sádlo a škvarky, tak mu posílám malou voběť.

Jdu zase vylepšovat svůj TADS, hru musím vydat co nejdříve, protože koňských akcí vesele přibejvá.

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
No jo, na rudochy se kálí... tak to na ně alespoň já budu příště více myslet.  ;)

Kroužící orel

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • Šťastný statek
Máš recht, tu rudou bandu musíme vymejtit a né po ní hrdě pojmenovávat krále voblohy, s nima holt ten kapitalizmus nevybudujeme. Každopádně si jich užiješ dosti u mé nové hry, která se stále více blíží do finiše, na víkend mě čeká veliká koňská akce, ale v týdnu budu zase makat, jak se blíží tábory, čas neuvěřitelně letí.