Diskuze o textových hrách

Detailni profily textovek

buffy

• Mladší člen
  • **
    • Zobrazit profil
    • TEXTOVKY.CZ
Mel jsem ideu, ze krom "seznamu textovek", coz je download, udelam tez detailni profily ke kazde textovce. K tomu je treba udelat specialni sablona, ktera bude obsahovat:
  • nazev
  • popis
  • screenshot
  • autor
  • rok vydani
  • platforma
  • tagy
  • dalsi screenshoty
  • download
  • navod
  • recenze

Jeste neco?

K tomuhle jsem schopen dat pristup do systemu na vkladani pokud by se chtel nekdo ucastnit. mate cas nez dam dohromady nastaveni WP a sablonu.

a nebo je to uplne zbytecne a blby napad?
buffy

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Ne, není to vůbec špatný nápad. Mě se líbí. Co bych osobně nejvíc chtěl, kdyby se povedlo vypátrat pár autorů her, by mohl být krásný přehled o tom jak a proč tu hru dělali...
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

buffy

• Mladší člen
  • **
    • Zobrazit profil
    • TEXTOVKY.CZ
Ne, není to vůbec špatný nápad. Mě se líbí. Co bych osobně nejvíc chtěl, kdyby se povedlo vypátrat pár autorů her, by mohl být krásný přehled o tom jak a proč tu hru dělali...

pokud to naplnime, treba se pak najdou :)
buffy

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Já jsem našel nějakýho Buffyho a taky KaiNa...

buffy

• Mladší člen
  • **
    • Zobrazit profil
    • TEXTOVKY.CZ
snazim se ty profily naroubovat na prispevek s custom fields. ale chce to nejak jednoduse, aby pripadny autor vlozil jen kus kodu a nemusel se starat o formatovani. nejake rady ohledne custom fields?
buffy

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Tak tady to bude špatný - custom fields sem ve WP neřešil...

buffy

• Mladší člen
  • **
    • Zobrazit profil
    • TEXTOVKY.CZ
uz jsem to vyresil, ted jen najit cas a nasypat tam tech prvnich par desitek obrazku a informaci. blizi se zima :)

jinak zde nahled, jak by to mohlo vypadat: http://www.cshry.cz/hry/adventury/6-zenichu-a-1-navic/
buffy

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
uz jsem to vyresil, ted jen najit cas a nasypat tam tech prvnich par desitek obrazku a informaci. blizi se zima :)

jinak zde nahled, jak by to mohlo vypadat: http://www.cshry.cz/hry/adventury/6-zenichu-a-1-navic/

Ano, já myslím, že by to takhle mohlo vypadat.
Trochu mi to opět připomnělo moje bezesný noci nad touhle textovkou, a strašné zklamání, když jsem přišel na to, že není prakticky v lidských silách ji vyřešit...  :(
Jedna stará textovka vydá za desítky dnešních nadutých her.

mop

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Vypadá to výborně. Napadá mě ještě sekce nazvaná související/podobné hry, nebo by se tam mohly dát tagy, přes které by se ke hrám podobného typu dalo prokliknout.

misticjoe

• Globální Moderátor
  • Mladší člen
  • www.amiga.cz
    • Zobrazit profil
Hele, tož to jako až to bude fungovat, tak bych se možná taky přidal s nějakým tím příspěvkem. O Amize už mě nějak nebaví psát a tak si hledám činnost na příští rok-dva, než mě Amiga zase chytne natolik, abych měl nutkání o ní hlásat do světa :-)
Občasný programátor textových her, které nikdo nehraje, ale vůbec mi to nevadí :-)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Můžeš začít :-) přístup ti rádi dáme...