co by se nenaslo ci nedochovalo, tak klidne zafinancuju, ac se mi to uplne nelibi.co ten merlin? nechcete se do toho nikdo pustit? merlina uz jsem splasil taky.
Asi jo, dostal jsem totiz balik her na ZX od Stareho Mrafa a jeste jsem nemel cas to prochazet. Asi se tam najde jeste par zatim nezverejenenych textovek pro ZX.
Když si tam stáhneš katalog v offline verzi, tak ty soubory mají datum 24. prosince 2003, takže bych řekl, že ten projekt je už pěkných pár let po smrti. Asi se mu obchod objednávkami zrovna nehemžil.
Katanga a Demon in Danger jsem nasel ve svem archivu, casem nahodim. Nejsem ten prodejce ZX her :-)
Citace: solaris104 2. Září 2010 - 20:33Katanga a Demon in Danger jsem nasel ve svem archivu, casem nahodim. Nejsem ten prodejce ZX her :-)Tak to nahodte sem, je to na cs.speccy.cz
Nektere textovky pro merlina jsou ale asi uz nenavratne ztraceny (zatim vim o 5-6ks). jeste patram. stejne tak i po autorovi...
Citace: buffy 7. Září 2010 - 22:52Nektere textovky pro merlina jsou ale asi uz nenavratne ztraceny (zatim vim o 5-6ks). jeste patram. stejne tak i po autorovi...O jaké jde konkrétně tituly? Podívám se na stará archivní CD. Našel jsem tak i kompletní TEXIN (vč. manuálu), který se zdál už ztracený na věky věků. Mimochodem, z CD vypálených před více jak 10 lety se mi daří načíst tak 50 - 75 % obsahu, takže pokud něco takového máte, tak to co nejrychleji převeďte na DVD etc.