Diskuze o textových hrách

Masakr v Tombstone

Anketa

Chcete ve hře MASAKR V TOMBSTONE omezenou kapacitu inventáře?

Ano
2 (100%)
Ne
0 (0%)

Celkem hlasů: 2

Hlasování ukončeno: 18. Říjen 2010 - 09:14

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Zdravíčko,

nebyl by někdo schopen a ochoten udělat pár ASCII "obrázků" to téhle nové textovky? Jedná se mi o pár nápisů vytvořených z takovýchto znaků: █▓░▒█▄▀ atd., určitě to znáte.

Jako betatester je v mých poznámkách panprase, platí to?

Také jsem chvíli uvažoval o nějaké té medaily pro toho, kdo dosáhne ve hře plný počet bodů, jako to bylo v nějaké té textovce, co se tu o ní někde píše, ale nejspíš by mě to zruinovalo.  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
beta testing je jasnej jako facka...

s tou ascii grafikou bych asi zkusil napsat misticjoe@centrum.cz dělal si na Amigu ascii grafiku do textovky DOOM XIV
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Fajn. Doufám, že příští týden ti to budu moct poslat. Zkrátil jsem to na 2/3 původního plánu hry, protože jinak bych to asi nedodělal vůbec. Ne asi, ale určitě.

Dík za tip. Odvolám se v mailu na tebe.  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Posli posli, pristi tyden bude fajn ;) jsem na to zvedavej.

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
No, tak jsem asi byl přehnaně optimistický. Nějak se to zase zkomplikovalo, neboť nemůžu najít nějaké už hotové texty do hry.  :( Psát na třech různých počítačích opravdu není dobrý nápad. Jinak MisticJOE mi poslal dost dobrý úvodní screen (btw. je to ANSI grafika, ne ASCII jak jsem tu psal), takže alespoň jedna dobrá zpráva pro tento týden.  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Tak tohle mne něco silně připomíná, nejlepší bylo, když jsem měl něco v práci, něco na flash disku a něco doma. Jednoho krásného dne jsem se naštval a pořídil si DropBox, teďko mám aktuální data všude a zjistil jsem, že ani ten blbej flashdisk nepotřebuju...

Držím palce při hledání.

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
No jo, DropBox, ale já jsem jaksi věčně bez připojení.  :( Jo a těch flashek mám teď pět, vlastně čtyři, neb jedna se nějak rozbila či co, ale tam ty texty naštěstí nebyly.  :) Ještě budu hledat, ale spíš to napíšu znova, ostatně ty texty jsem psal hned na začátku, takže tam např. byly narážky na seriál Čtyři v tanku a pes, co po fůře let vysílali na Primě či kde, a na to už by si teď stejně nikdo nevzpomněl a působilo by to, že jsem to psal nalitej (což je občas pravda).

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Sakra, ona jde vložit jen jedna anketa. Mno tak ještě by mě zajímalo tohle:

2. Chcete, aby postava ve hře automaticky sebrala nalezené předměty? (Např. Otevřel jsi truhlu a na jejím dně nalezl legendární ZX Spectrum. Počítač jsi ihned zařadil do svého inventáře.) ANO - NE.

3. Chcete uspořádat soutěž, kdo hru jako první dohraje a kdo v ní dosáhne maximálního počtu bodů? ANO - NE

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
2 - ANO
3 - ANO

:-)

no jak koukám, tak opravdu můžeš udělat jen jednu anketu na příspěvek

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Betatester je samozřejmě z účasti v případné soutěži vyloučen.  ;)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Hmm, škoda. Ale zase budu uveden v creditech hry :-)

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Tak, být v credits, to je lepší než vyhrát soutěž. :-)

Mohl by ještě někdo odpovědět na ty anketní otázky, aby to bylo alespoň trochu reprezentativní? Dík.

gaspoda

• Plný člen
    • Zobrazit profil
No, když já nechci kazit tak jednoznačné vyznění ankety. Ale celkově mě trošku překvapuje, že na 1. i 2. otázku je odpověď ano, mě se zdá, že jdou trošku proti sobě. Osobně bych od textovky neočekával, že se předměty automaticky seberou a moc se mi nelíbí nutnost mikromanažmentu (přemýšlet, kolik toho unesu, odkládat si věci,...), pokud to nedává nějaký hlubší smysl v rámci příběhu. Co se týče soutěže, tak já si rád zahraji, ale asi ne dost rychle na nějakou výhru. I když, pokud byl panprase vyloučen, tak třeba bych měl šanci ;-)

KaiN

• Starší člen
    • Zobrazit profil
Máš samozřejmě pravdu, pokud bude omezený inventář, postrádá automatické braní předmětů smysl. Já omezený inventář rovněž nemám rád (už jsme to tu někde rozebírali), ale pokud ho tam hráči budou chtít, klidně ho tam dám, ať si užijí psaní poznámek atd., kde co nechali a kam se pro to musí vrátit.  :)

Rychlost není vše. K dohrání té hry není třeba uskutečnit všechny bodované akce. Proto budu zvlášť vyhodnocovat toho, kdo hru dohraje nejrychleji, a zvlášť toho, kdo dosáhne nejvyšší počet bodů (Sám jsem dost zvvědav, zda někdo zvládné (bez nápověd a spolupráce) maxima bodů. Každý bude mít jen jednu možnost zaslat výsledek své hry, žádné průběžné výsledky sdělovat nebudu a až uplyne předem stanovené datum, vyhlásím vítěze.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Tak, být v credits, to je lepší než vyhrát soutěž. :-)

Jo máš recht, v credits to bude lepší, aspoň budu první kdo to bude hrát :-)