Diskuze o textových hrách

Masakr v Tombstone

Anketa

Chcete ve hře MASAKR V TOMBSTONE omezenou kapacitu inventáře?

Ano
2 (100%)
Ne
0 (0%)

Celkem hlasů: 2

Hlasování ukončeno: 18. Říjen 2010 - 09:14

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No už abys to pomalu balil do beden a připravoval k expedici ne?
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No už abys to pomalu balil do beden a připravoval k expedici ne?

Podívej se na kalendář. :-) Kdyby bylo, řekněme, o pátnáct, dvacet let méně, tak možná.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Takže hra je ke stažení zde: http://petr.kain.sweb.cz/MASAKR_2.ZIP. Pravidla jsou připojena v archivu. Hodně štěstí.  :)

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Moc se omlouvám, bohužel byla zjištěna chyba ve hře.  :-[ Hned jsem to opravil, takže si hned můžete z výše uvedeného odkazu stáhnout opravenou verzi hry (1.01). Pokud jste ve hře nezadali příkaz "táhni prádlo", tak jen přemažte původní exe soubor a pokračujte klidně dál. Pokud jste tento příkaz zadali, tak to, bohužel, budete muset sjet od začátku. Velmi moc se omlouvám. Neustále chyby v indexech je důvod, proč už jsem žádnou další hru nechtěl dělat. Škoda, že jsem to, debil, nedodržel a ještě se do něčeho pouštěl.  >:( A díky moc Gaspodovi za upozornění.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Včera večer jsem si to cvičně znovu dohrál, chtěl jsem si vytvořit victory.dat a jako jsem nikde žádný problém nezpozoroval...

A debil nejsi a jsme tu všichni tuze moc rádi, žes udělal další hru, je to tak pánové.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No, byla tam. Hloupá, blbá a navíc zcela zbytečná chyba. Včera jsem to ještě skoro do půlnoci celé projížděl, řádek po řádku, a našel jsem ještě pár drobných, nevýznamných chybiček, které jsem hned opravil. Naprosto žádný vliv na dohratelnost, řešení, body atd. to nemá a s největší pravděpodobností si toho ani nevšimnete, takže tu opravenou verzi (1.02) stahovat nemusíte, ale je prostě k dipozici.

Mimochodem, hraje to vůbec někdo kromě Gaspody?

mop

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Chvíli jsem to hrál, ale zatím jsem se nehnul z baráku. Přiznám se, že ze začátku mi docela vadilo malé písmeno a u toho fontu, které mi připadalo spíš jako e, ale už jsem si trochu zvykl.

gaspoda

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Takto já se z baráku už dostal, tak to mám snad i šanci vyhrát tu nehynoucí slávu? V to jsem ani nedoufal... Mě zatím nejvíce deptá omezený inventář, kteří tu nejmenovaní viníci odhlasovali a pomalá animace úvodní obrazovky.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Chvíli jsem to hrál, ale zatím jsem se nehnul z baráku. Přiznám se, že ze začátku mi docela vadilo malé písmeno a u toho fontu, které mi připadalo spíš jako e, ale už jsem si trochu zvykl.

Je to fakt, je to poněkud hůř čitelné, ale má to písmo takový strašidelný nádech, tak jsem to tam šoupnul. "a" a "e" mi dělalo také problémy, díky čemuž jsem přehlédl řadu chybek v textu, nepř. vedle a vedla apod. Pokud by byl zájem, tak to můžu zkompilovat bez tohoto fontu.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Takto já se z baráku už dostal, tak to mám snad i šanci vyhrát tu nehynoucí slávu? V to jsem ani nedoufal... Mě zatím nejvíce deptá omezený inventář, kteří tu nejmenovaní viníci odhlasovali a pomalá animace úvodní obrazovky.

Nehynoucí sláva a aj to tričko bude, pokud mi vítěz(ka) sdělí adresu a velikost. Pomalá animace?  :( To je divné, na čem to spouštíš?  Ano, omezený inventář je vskutku šílený, ale za to já tentokrát fakt nemohu.  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil

Omezený inventář má něco do sebe, líbí se mi to. Pomalá animace? Se mi nezdá...

gaspoda

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Nehynoucí sláva a aj to tričko bude, pokud mi vítěz(ka) sdělí adresu a velikost. Pomalá animace?  :( To je divné, na čem to spouštíš?  Ano, omezený inventář je vskutku šílený, ale za to já tentokrát fakt nemohu.  :)

No na DOSBoxu, jiná možnost není - trvá to asi půl minuty, než se objeví a zase zmizí úvodní obrázek.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil

No na DOSBoxu, jiná možnost není - trvá to asi půl minuty, než se objeví a zase zmizí úvodní obrázek.

Půl minuty? No potěš koště. Mně to na nejslabším pc, co mám momentálně k dispozici (celeron,w2k) trvá dohromady několik málo sekund. Tak já tu animaci vypnu a pošlu ti tuto speciální kompilaci. Tu ale, prosím, dál nešiř.

mop

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Půl minuty? No potěš koště. Mně to na nejslabším pc, co mám momentálně k dispozici (celeron,w2k) trvá dohromady několik málo sekund.

V DOSBoxu na 8000 cyklů mi trvá 17 vteřin vykreslení a stejně dlouho zmizení úvodního obrázku. Když držím Alt+F12, tak je to 7+7.

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
OK. Doufám, že teď už to nebude takový vopruz: http://petr.kain.sweb.cz/MASAKR_2.ZIP Je to teda pro všechny, takže jako nová verze 1.03. Všem se omlouvám. Pokud by to stále trvalo věčnost, dejte mi vědět a já to vyhodím úplně. Díky.