Diskuze o textových hrách

Masakr v Tombstone

Anketa

Chcete ve hře MASAKR V TOMBSTONE omezenou kapacitu inventáře?

Ano
2 (100%)
Ne
0 (0%)

Celkem hlasů: 2

Hlasování ukončeno: 18. Říjen 2010 - 09:14

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No, takže anketa super.  :( Pouze dva účastníci.  :( Díky těm, co se vyjádřili. Mno, dal jsem tam omezení na 5 předmětů. Je to teda horor, při ladění jsem to musel rozšířit na 10, jinak bych přišel o zbytky duševního zdraví.

Lisiak4

• Host
No já jsem nehlasoval jen z důvodu, že mě spíše baví nejaké programy (hry) dělat (i když to není vidět). Jinak jsem taky za limitovaný počet předmětů v textovce. Já jen něchtěl si vůči Tobě otevírat závazek, že bych ten Masakr pak musel projít  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No, takže anketa super.  :( Pouze dva účastníci.  :( Díky těm, co se vyjádřili. Mno, dal jsem tam omezení na 5 předmětů. Je to teda horor, při ladění jsem to musel rozšířit na 10, jinak bych přišel o zbytky duševního zdraví.

No bezva, takže se příprav, že tě zabiju :)
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No já jsem nehlasoval jen z důvodu, že mě spíše baví nejaké programy (hry) dělat (i když to není vidět). Jinak jsem taky za limitovaný počet předmětů v textovce. Já jen něchtěl si vůči Tobě otevírat závazek, že bych ten Masakr pak musel projít  :)

Závazek projít mou hru?  :) To opravdu ne.  :) To mi zní jako: "Tak jo, já si teda chvíli zahraju tu tvojí hru, ale pak už mi dáš pokoj, jo?"  ;)

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No bezva, takže se příprav, že tě zabiju :)

Jakpak to? Copak jsem udělal špatně? Je tam akční mezihra? Není. Jsou tam hádanky? Nejsou. Dá se kreslit mapa? Ano (i když je tam využito osmi směrů: S,J,Z,V,N,D,IN,OUT). A to omezení inventáře? To je výsledek ankety.  :) KaiN za nic nemůže, KaiN nic neudělal.  ;)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No hlavně aby Kain už poslal testovačku, se nemůžu dostat, zabiju tě až pak... Dopředu, za ty hádanky, co tam nejsou...

Lisiak4

• Host
Závazek projít mou hru?  :) To opravdu ne.  :) To mi zní jako: "Tak jo, já si teda chvíli zahraju tu tvojí hru, ale pak už mi dáš pokoj, jo?"  ;)

Jak jsem psal, mě spíše baví se s programováním hrát, než se hrát :). Rád se na tvou textovku kouknu, hodnotím ale spíše provedení, své možnosti (slabé) a tak :). Budu rád když mi nedáš pokoj (v jistém smyslu), rád zde píšu (pokuď mám co).

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No hlavně aby Kain už poslal testovačku, se nemůžu dostat, zabiju tě až pak... Dopředu, za ty hádanky, co tam nejsou...

Dělám na tom nocí i nocí. Zítra. Ehm. Snad. Dodělávám ještě hlášky k nějakým kombinacím, které sice nejsou správně, ale mají alespoň nějakou logiku, tak aby si hráči moc nestěžovali, že tohle a tohle nešlo, když je přece jasné, že to jít musí. A taky dodělávám nějaké popisky. Některé místnosti jsou tam totiž doposud takto: "Kuchyň. Lednice.". Jinak těch místností je přes 70 a objektů skoro 200, takže to holt nějakou dobu trvá.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
No nehoním tě, jen mne zajímá, jak pokračuješ a docela se teším, skoro jako malej kluk před vánocema, vím jaké to je, dělat textovku...

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Tak to máš v poště. Ale jestli se těšíš jako před Vánoci, tak se obávám, že zažijež velmi hořké zklamáni. Leda bys  jako malý pod stromečkem nacházel takové skvosty jako např. červotoči prožraného houpacího koně.

Lisiak4

• Host
Tak 70 místností a 200 objektů, to už dalo nejakou práci. Jak dlouho na tom děláš?

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
No, intenzivně jsem na tom začal nedávno, ale už před dvěma lety vznikl scénář, ten napsala jedna slečna ze Slovenska. Začátek toho scénáře jsem zpracoval už tehdy, pak jsem na tom ale dlouho nedělal. Na slečnu jsem mezitím ztratil kontakt. Byl jsem nucen se pak od toho scénáře výrazně odchýlit, jednak jsem ho neměl celý a jednak tam po slušném "adventurním" začátku pak už bylo jen prosté střílení na zombie bez dalšího, takže jsem to předělal, dal tam zcela jiné úkoly a lokace resp. jsem nechal lokaci a zcela změnil to, co se v ní bude odehrávat a co se tam bude řešit. Pro oživení jsem tam šoupnul i nějaké vedlejší postavy "ne-zombie". Dělal jsem to po nocích, takže se zeptám přítelkyně, ta určitě bude mít přesný přehled o tom, jak jsem ji těžce zanedbával. :-)

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Tak přátelé, hra je hotová, takže kdo chce, může se zúčastnit soutěže. Hru uveřejním v pondělí 01.11.2010 v 16:00. Odkaz ke stažení bude zde a na mých stránkách. Jak jsem avizoval, půjde o to, hru dohrát co nejrychleji (1. soutěžní kategorie) a získat co nejvíce bodů (2. soutěžní kategorie). Podrobná pravidla budou přibalena ke hře.

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Budeš vyrábět i krabicovou verzi na disketách? S přibaleným bonusovým plakátem?

KaiN

• Superčlen
    • Zobrazit profil
Předpokládám, že šlo o řečnickou otázku.  ;)