Diskuze o textových hrách

M. M. 6 žije

solaris104

• Plný člen
    • Zobrazit profil
Tak jsem dohral M.M.6 zije a je to velmi jednoducha hra, ale logicka. Hrani Vam zabere maximalne hodinku. Jen mi jako elektrikarovi vadi, ze autor hry hrace navadi, aby lezli do rozvadece vysokeho napeti  :)

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Taky jsem ji kdysi hrál, docela pěkná záležitost, mám pocit, že ji někdo chtěl předělávat na Atari.
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
Tak jsem na tip solarise104 dohrál taky M.M.6 žije (viz mapka).
Je to opravdu poměrně lehká textovka, ale docela dobrá, v závěru se to všechno velmi pěkně pospojuje a člověk u toho má takový blažený pocit (jako že je hrozně chytrý  :) ). Mohlo to být trochu složitější, třeba ty předměty, které se tam povalují jen tak, se mohly ještě nějak využít.
Kromě toho jsem taky původně vyučený elektrikář, dokonce silnoproud (i když už dlouho dělám prodavače), takže jsem do té trafostanice lezl také s velkou nedůvěrou  ;D Nicméně přišlo mi to docela napětí, páč jsem pořád čekal, že mě to proklepne, ale nasadit si rukavice na tu manipulaci bylo dost jednoduchý. Třeba tam mohlo být spojit nějaké drátky apod. Taky mě tam sebrali nějaký chvíle nečekaně policajti, tak jsem čekal, že budou chtít třeba tu občanku, ale nic...  :-\
Každopádně ta pointa je docela trefná a vtipná, prostě docela dobrá "kritika" našeho přetechnizovaného světa  :) ::)
« Poslední změna: 3. Říjen 2010 - 19:45 od amigainspired »
Jedna stará textovka vydá za desítky dnešních nadutých her.

FLY

• Globální Moderátor
  • Mladší člen
    • Zobrazit profil
Taky jsem ji kdysi hrál, docela pěkná záležitost, mám pocit, že ji někdo chtěl předělávat na Atari.

Taky musis vsechno hned vykecat.....  :o

Fern

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Zdravím, tuto hru jsem psal už před pár lety a hned v úvodu se omlouvám všem elektrikářům :-).. Hra je v podstatě podle skutečných událostí, až na ten transformátor :-)  Psal jsem ji jako takovou nostalgii na prázdniny. Jsem rád, že to oslovilo alespoň pár fanoušků textovek.

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
Skvělá práce!  ;)
Jedna stará textovka vydá za desítky dnešních nadutých her.