Tak jsem konečně dokončil tuhle pecka textovku, ale dala mi zabrat! Manželka mě ještě včera ve 3h ráno odlepovala od monitoru a několik dní si permanentně stěžovala, že zanedbávám manželské povinnosti!

Ale už je to dobré, mám skvělý pocit ze svých vlastních schopností, tak se jdu vyspat a nabrat síly na
radosti každodenního života

Musím říct, že tahle hra mě hodně bavila a nikdy jsem to neskrýval. Humor jde sice trochu napříč mojí životosprávě, ale je to skutečně vtipné a v několika momentech jsem se dokonce válel několik minut po klávesnici (např. situace se stařenou u OD, s důchodcema co hrajou digi hru bez baterek, s Lucinkou, která si umí hrát s ocasem, ale právě si hraje s myší

atd.).
Hru jsem hrál asi na 3x. Po několika hodinách maximálního mozkového vypětí jsem totiž zjistil, že jsem zřejmě někde udělal chybu a musel jsem to rozehrát znova. Zejména mi dělal problémy případ s Prahou a Kladnem, kde jsem v Praze nechal vždycky nějakou věc a pak už to nešlo. Nejprve jsem podcenil bohatství sousedovy zahrady a tahal jsem sebou po Kladně krokodýla; pak jsem zapomněl kde jsem objevil AGA čipy a hodiny jsem je hledal; a nakonec jsem vždycky odcestoval zpátky do Prahy a "něco mi chybělo"... Šňůra od Amigy byla pro mě poslední několikahodinovou pátrací akcí, kdy jsem se pokoušel zjistit, na co nesu ten oříšek, hřebíky nebo co že mi to dal Mr. Avalange za magneťák, než jsem na ní náhodně narazil...

Opravdu jsem se zapotil, není to snadné, ale každému vřele doporučuji - je to jedna z nejlepších textovek, jaké jsem vůbec hrál!

Jako důkaz posílám svou mapku

« Poslední změna: 9. Říjen 2010 - 19:28 od amigainspired »
Jedna stará textovka vydá za desítky dnešních nadutých her.