Diskuze o textových hrách

Dark Dreams

panprase

• Administrátor
  • Superčlen
    • Zobrazit profil
Když AIN hrál Castle of Horror, tak jsem si vzpoměl, že jsem kdysi hrál vícero věcí od Peťulka software... Dark Dreams je jednou z nich...

Citace
Česká textová hra od Peťulka Software, je vcelku zábavná, jednoduchá a lineární, takže celou hru jsem dokončil ani ne za půl hodiny, podotýkám, že povětšinou hraji v emulátoru, neboť ve spoustě textových her na Atari hlavní hrdina umírá na každém kroku, tak jest i u této hry. Takže si prostě ukládám stavy paměti, abych mohl ihned po smrti pokračovat, ani si nedovedu představit, že bych toto absolvoval na skutečném Atari, asi bych se zbláznil…
První den přiletěli, druhý den uděřili, třetí den zvítězili

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
Tak díky za tip!  ;)

Dotáhl jsem to zdárně do konce, složitost a náročnost přibližně stejná jako u Castle of Horror... Humor opět parádní, nejvíc mě pobavilo:

prozkoumej deku -> pod dekou je mrtvý programátor  ;D
volejte 123456, tam vymývaj mozky  :D

Škoda, že to není rozsáhlejší - aspoň 2x tolik a byl by to oříšek  ::) Dá se to dohrát během dne v pohodě.
« Poslední změna: 29. Červenec 2010 - 12:06 od amigainspired »
Jedna stará textovka vydá za desítky dnešních nadutých her.

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
Nemá někdo náhodou e-mail na autora?  :) Nikde už jsem ho nenašel (alespoň ne v souvislosti s textovkama  :( )

FLY

• Globální Moderátor
  • Mladší člen
    • Zobrazit profil
No muzu ti ho poslat, snad ho nekde jeste najdu a taky podle toho na co ho potrebujes... .-)

zxretrosoft

• Plný člen
    • Zobrazit profil
    • zxretrosoft
hihi, no zakroutit krkem mu nechci, ani ho zahrnout nesmyslným spamem  ;D
Jen mu chci v zásadě poděkovat za pěkný hry a taky se pokusit získat tu vysněnou medaili, kterou slibuje za dohrání  :D Já jsem holt infantilní, ono už to lepší nebude  ;D  ::)
« Poslední změna: 31. Červenec 2010 - 09:01 od amigainspired »